× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista /  TVO:n johtoryhmässä muutoksia

TVO:n johtoryhmässä muutoksia

3.4.2018

Teollisuuden Voiman (TVO) sidosryhmäsuhteista ja vaikuttajaviestinnästä vastaava johtaja ja TVO-konsernin johtoryhmän jäsen Anna Lehtiranta jättää TVO:n omasta pyynnöstään.

- Tulin TVO:lle keväällä 2009 johtamaan viestintää, yhteiskuntasuhteita ja -vastuuta tilanteessa, jossa TVO:sta tuli julkinen yhtiö ja sitä kautta myös pörssitiedotusvelvollinen. OL3-projektin viiveestä johtuva arbitraatio laitostoimittajan kanssa oli tällöin juuri alkanut. Nyt OL3-projekti on loppusuoralla ja riidat laitostoimittajan kanssa on sovittu. Siksi katsoin, että tämän yhdeksän vuoden tiiviin ja antoisan työrupeaman jälkeen on hyvä hetki etsiä uusia mahdollisuuksia työurallani, Anna Lehtiranta kertoo.

Toimitusjohtaja Jarmo Tanhua pitää Lehtirannan roolia TVO:n viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden kehittämisessä merkittävänä. Kuluneeseen yhdeksään vuoteen on mahtunut monta niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin merkittävää ydinvoima-alaan vaikuttanutta tapahtumaa, joissa viestinnän rooli on ollut keskeinen. Myös TVO yhtiönä on samassa ajanjaksossa muuttunut isoksi ydinvoimakeskittymäksi, joka on matkalla kohti kolmen laitosyksikön käyttöä. Lehtirannan rooli on ollut keskeinen myös OL3 EPR -projektin loppuunsaattamista ja kiistoja koskevan sopimuksen voimaan saattamisessa ja siitä viestimisessä.

- Haluan lämpimästi kiittää Annaa hänen vaikuttavasta työstään ja toivotan Annalle kaikkea hyvää elämän seuraaville askeleille.

Tanhua ei vielä osaa kertoa millaisia muutoksia tämä aiheuttaa TVO-konsernin organisaatioon ja johtoryhmätyöhön. Muutosten suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Anna Lehtiranta jatkaa TVO:lla toukokuun loppuun 2018.

Lisätietoja:
TVO:n toimitusjohtaja Jarmo Tanhua, puh. (02) 8381 2000
Sidosryhmäsuhteet, Anna Lehtiranta, puh. (050) 597 4820