Kulkulupatoimiston aukioloajat:

Olkiluotoon töihin tulevat henkilöt vastaanotetaan pääportilla, jossa kulkulupatoimiston henkilöstö opastaa tuloon liittyvissä asioissa.

Normaalit aukioloajat:

  • Maanantaista perjantaihin: 7:00–15:00
Huomioithan, että aukioloajat voivat muuttua erityistilanteissa. Tarkista aukioloajat aina ennen vierailua.

Kulkulupaa noudettaessa on esitettävä henkilökortti tai passi. Ajokortti tai muu kuvallinen henkilöllisyystodistus ei kelpaa.

Yhteistyökumppanit

Tuotannossa olevat ydinvoimalaitosyksiköt, erilaiset projektit ja käynnistymässä olevat hankkeet tarjoavat ainutlaatuisia yhteistyömahdollisuuksia. Olkiluoto 3 on Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko. Maailman kolmanneksi tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta.

Toimimme vain turvallisuus- ja laatukulttuuriimme sitoutuvien kumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että jokainen Olkiluodossa työskentelevä noudattaa korkeaa turvallisuuskulttuuriamme.

Hyvä yhteistyökumppani,

kun työvoimatilaukseen liittyvät hyväksynnät ovat kunnossa, lähetä seuraavat lomakkeet skannattuna osoitteeseen [email protected] käyttäen turvapostiamme: https://securemail.olki.fi

Laita sähköpostiin tieto myös konsernilaisesta esimiehestä (TVO/POSIVA).

Huomioitavaksi, turvapostin maksimikoko [email protected] postilaatikkoon lähetettäessä on 20 MB, suuret lähetykset tulee lähettää useammassa erässä.

Mikäli sinulle on epäselvää, tehdäänkö sinulle suppea vai perusmuotoinen turvaselvitys, niin ole yhteydessä TVO-konsernilaiseen yhteyshenkilöösi.

Resursoinnin tuen tavoitat numerosta (02) 838 188 15 tai [email protected]

Lähetä salassapitositoumus osoitteeseen [email protected] otsikolla Salassapitositoumus. Salassapitositoumuksissa on sähköinen allekirjoitusmenettely.

Tietokonelaitteiden tuominen TVO-konsernin laitosalueille on luvanvaraista ja mahdollista ainoastaan, mikäli työ sitä vaatii. Edellä kuvatussa tilanteessa, täytä alla olevat lomakkeet ja toimita ne yhteyshenkilöllesi.

Mikäli kuljet Olkiluotoon omalla autolla, täytä auton rekisteritunnisteilmoitus ja palauta lomake pääportille.

Toimittajien työturvallisuusvaatimukset (pdf)

OL1/OL2 vuosihuollon turvallisuusasiakirja 2024 (pdf) (pdf, 533.2 kt)

Lääkärintodistukset sekä ulkomaalaisten henkilöiden säteilyannostiedot toimitetaan etukäteen salattuna osoitteeseen: [email protected] käyttämällä linkkiä: https://securemail.olki.fi/

TVO-konsernissa kulkeminen edellyttää aluekohtaisten koulutusten suorittamista. Löydät nämä koulutukset OppiNetistä.

Lue tietosuojaselosteestamme (pdf), miten säilytämme henkilötietojasi luotettavasti.