Tiede- ja teknologialeirit

Kivaa ja hyödyllistä kesätekemistä! Alakouluikäisille (7-12 v.) lapsille tarkoitetut leirit järjestetään Eurajoen Olkiluodossa.

Leireillä tutkitaan, kokeillaan ja ratkaistaan luonnontieteellisiä kemiaan ja fysiikkaan liittyviä ilmiöitä.

Lisäksi opitaan erilaisia työskentelytapoja ja ollaan yhdessä kivojen kavereiden kanssa. Aikaisemmin leireillä on valmistettu mm. tulivuoria ja laavalamppuja sekä tehty erilaisia kemian ja fysiikan kokeita. Aiempaa kokemusta ei tarvita; uteliaisuus ja innostus riittävät.

Leirit ovat viikon päiväleirejä (ma–pe) klo 9.00–14.00. Hinta on 125 euroa/vko ja sisarushinta 100 euroa/vko. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan, yhteiskuljetukset, päivittäiset aamupalat, lounaat ja välipalat, sekä materiaalit ja vakuutuksen. Yhteiskuljetus järjestetään Raumalta, Eurajoelta ja Porista ja bussit ottavat kyytiin myös matkan varrelta.

Leirejä järjestetään neljä (kesä-elokuussa). Leiripaikat arvotaan ja etusijalla ovat ne lapset, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet leireille. Leirien ohjelmarunko säilyy lähes samana vuodesta toiseen. Jokaiselle leirille otetaan 20 osallistujaa. Leireillä on koulutetut ohjaajat.

Ilmoittautuminen kesän 2023 tiedeleireille on päättynyt ja osallistujat arvottu ilmoittautuneiden joukosta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille on päättynyt.

Leirien ajankohdat:
I 5.-9.6.2023 (10-12 -vuotiaat)
II 12.-16.6.2023 (7-10 -vuotiaat)
III 24.-28.7.2023 (7-12 -vuotiaat)
IIII 31.7.-4.8.2023 (7-12 -vuotiaat)

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan lapsen nimi, ikä, sosiaaliturvatunnus, onko aiemmin osallistunut TVO:n tiede- ja teknologialeirille sekä huoltajan yhteystiedot.

Instagram

Olkiluodon tiede- ja teknologialeirit löytyvät myös Instagramista: http://www.instagram.com/olkiluodon_tiedeleirit/

Ota yhteyttä

Leireihin ja niiden järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä leiriohjaajiin. Yhteystiedot ovat voimassa toukokuun viimeiseltä viikolta elokuun puoliväliin asti. (Numerot julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.) Ennen tätä voit olla yhteydessä vierailupäällikkö Mika Tanhuanpäähän, jos sinulla on kysyttävää leireihin liittyen, puh. 050 5650423.