Hiukkasen parempaa duunia

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Teemme ilmastoystävällistä sähköä, merkityksellistä työtä puhtaamman ilmaston eteen. Elämä ei kuitenkaan ole vain työelämää. Uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kattavat ja elämänmakuiset henkilöstöedut. Olkiluodossa voit ottaa käyttöön koko potentiaalisi.TVO-konsernissa työskentelee yli tuhat ydinvoimaista ammattilaista ja koko olkijengissämme vielä satoja, joskus tuhansia urakoitsijoita lisää. Teemme muun muassa sähkö-, kone-, automaatio-, prosessi-, materiaali- ja ydintekniikan sekä ydinfysiikan, informaatioteknologian, luonnontieteiden, turvallisuuden, talous- ja hallintopalveluiden, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän parissa. Erilaisia työ- ja tehtävänimikkeitä on yli 200 - me olemme kaikenlaisen ydinosaamisen keskus.

TVO-konserni onkin ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa - meillä kasvat ydinalan huippuammattilaiseksi.

Olkiluoto sijaitsee meren rannalla luonnonkauniilla saarella Eurajoen kunnassa Satakunnan sydämessä ja neljän luonnonsuojelualueen ympäröimänä. Satakunnassa talouskasvu on nopeaa. Töitä on niin paljon, että sitä riittää muillekin kuin paikallisille - myös puolisoille! Sijainti on myös mitä mainioin - Olkiluodosta ajelee Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun muutamassa tunnissa (julkisilla tai omalla kulkupelillä). Lähipiirissä ovat Rauma ja Pori, ja TVO:lla on toimipaikka myös Helsingissä.

Tutustu lisää Olkiluodon elinvoimaiseen lähialueeseen, jossa luonto on lähellä, lyhyet välimatkat ja paljon kaikkea kivaa tekemistä:

Millaista Olkiluodon arki on? Tutustu Olkiluodon arkeen ja Olkijengiin Instagramissa ja LinkedInissä.

Lue myös ydinalan ammattilaisten uratarinat!