Etusivu  /  URA

URA

Mistä lisää virtaa - Olkiluodosta tietenkin! Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen työpaikka, ja samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarella sammaloiduttaisiin vaan koska saarella viihdytään ydinvoimaisissa työtehtävissä! TVO-konsernin ydinalan ammattilaiset, Olkijengi, puhaltaa yhteen hiileen, hiilineutraalisti.

Olkiluoto on verkostojen saari, jossa työskennellään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa - ja tehdään Suomen suurinta ilmastotekoa. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa ydinvoimalla on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurimman yksittäisen ilmastoteon, Olkiluoto 3:n, myötä lähes kolmasosa Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Suomen suurin ilmastoteko onkin huipussaan kaikkien kolmen laitoksen käydessä. Lisäksi hallussamme on koko ydinvoiman elinkaari, onhan meillä myös ratkaisu käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen ensimmäisenä maailmassa.

Olkiluodossa pääsee tekemään töitä, joita ei ole missään muualla maailmassa tarjolla. Tiesitkö, että meillä voi päästä esimerkiksi ajamaan maailman suurinta turbiinia? Olkiluoto onkin Suomen ydinosaamisen keskus - TVO-konsernissa tehdään hiukkasen parempaa duunia noin 1000 olkijengiläisen voimin ja erilaisia työ- ja tehtävänimikkeitä on yli 200 ja henkilöstöä. TVO on merkittävä työllistäjä Eurajoella ja koko Lounais-Suomessa.

TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua oman alan asiantuntijasta kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Henkilöstön koulutus on mittavaa ja jatkuu koko työuran ajan. Olkijengiläiset kehittävät osaamistaan TVO-konsernin omissa koulutuksissa vuosittain keskimäärin 13 päivää - ydinalan ammattilaisten korkea osaaminen varmistetaan eri toiminnoille kohdennetuilla koulutusvaatimuksilla, työnkierrolla, mittavalla perehdyttämisellä sekä työnopastuksella. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Ydinalan edelläkävijänä TVO-konserni kehittää aktiivisesti toimintaansa teknologisessa kehityksessä investointien, monialaisten kehitysprojektien ja modernien työn tekemisen tapojen kautta.

Tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia - katso avoimet työpaikat!