Mahdollisuudet opiskelijoille

Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen duunipaikka, ja samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarellamme sammaloiduttaisiin vaan koska Olkijengiläiset viihtyvät ydinvoimaisissa työtehtävissä.

Haemme joka vuosi Olkiluotoon kesätyöhön lähinnä teknisen alan opiskelijoita, jotka sijoittuvat työskentelemään käyvien ydinvoimalaitosyksiköiden ja uuden ydinvoimalaitoshankkeen erilaisissa työharjoittelutehtävissä. Teknisten alojen lisäksi konserni tarjoaa kesätyö- ja harjoittelupaikkoja muidenkin alojen opiskelijoille: konsernissa työskentelee eri alojen ammattilaisia yli 200 eri tehtävänimikkeellä. Meillä työskentelee muun muassa kasvatustieteiden, viestinnän, ympäristöalan, IT:n, HR:n, hankinnan ja lakiasioiden ammattilaisia. Lisäksi konsernin assistenttipalvelut tarjoavat useita mielenkiintoisia tehtäviä. Lisäksi TVO-konsernissa tehdään vuosittain opinnäytetöitä 15-20 kappaletta (sis. Pro gradu -, diplomi- ja insinöörityöt).

Tyypillinen polku opiskelijasta ydinalan ammattilaiseksi alkaa kesätöistä, joita meille tullaan tekemään useampana vuotena.

Haku TVO-konsernin kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin on päättynyt. Tarjoamme hiukkasen parempaa kesätyötä tänä vuonna noin sadalle opiskelijalle. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään maaliskuun aikana.

Katso TVO:n avoimet paikat sekä Posivan avoimet paikat


Satakunta syytä työllistyä Satakuntaan

Tiesitkö, että Olkiluodossa on tarjolla satakunta kesäharjoittelupaikkaa? Vähintäänkin saman verran syitä löytyy työllistyä Satakuntaan! Tutustu Meillä on töitä –sivustoon ja testaa mobiilipelillä oma työntekijäprofiilisi! www.meillaontoita.fi


Kesätyö Olkiluodossa - millaista se on?

Millaista on ollut hiukkasen parempi kesäduuni aiempina vuosina? Olemme koonneet alle muutamia kesätyötarinoita sekä videoita!

Fysiikan opiskelijasta kesäradiokemistiksi

Kesätyön kautta TVO:n palvelukseen

Yrityksen kokoluokka sai loppusuoran tradenomiopiskelijan hakemaan kesätöihin Olkiluotoon

Kesätyö täydentää ydinalan opintoja