Nyt vietetään energiansäästöviikkoa!

9.10.2017

​​Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 9.-15.10.2017 jo kahdettakymmenettä kertaa, teemalla Yhdessä energisempi tulevaisuus.
ESV-20v-logo-RGB-20170107.jpgTVO-konserni on mukana Motivan kampanjaviikossa. Energiansäästöviikolla Olkiluodossa kiinnitetään erityistä huomiota toimintamme ympäristövaikutuksiin ja siihen, kuinka energiaa ja materiaaleja käytetään järkevästi. Jokainen voi vaikuttaa omalla panoksellaan.

Energiansäästöviikolla Olkiluodossa kannustetaan henkilöstöä tekemään energiansäästöaloitteita, liikkumaan linja-autoilla ja kimppakyydeillä sekä pitämään etäkokouksia ja etäpäiviä. Huomiota kiinnitetään myös ruokahävikkiin ja innostetaan kasvisruoan pariin. Henkilöstöllä on myös mahdollisuus ostaa edullisesti käytöstä poistettuja toimistokalusteita.

Juhlavuotta tahdittaa Energiansäästötanssi-haaste, johon on kutsuttu mukaan kaikki Suomen työpaikat, oppilaitokset ja koulut. Myös TVO-konserni otti haasteen vastaan ja viikko käynnistyykin vauhdikkaalla energiansäästötanssilla! TVO haastaa tanssin pyörteisiin myös muut energiayhtiöt.#energiansäästöviikko #energiansäästötanssi