OppiNet - verkkokoulutus-ympäristö

Varmistaaksemme kaikille turvallisen työskentelyn edellytykset ydinvoimalaitosympäristössä, olemme laatineet verkko-oppimisympäristöön, OppiNettiin, koulutusaineistoja. Koulutusympäristössä voit tällä hetkellä kerrata kulkuluvan edellytyksenä olevat tulokoulutuksen molemmat osuudet.

Siirry tästä OppiNettiin.

Kun olet suorittanut kertauskoulutuksen hyväksytysti, tulostathan todistuksen, täydennät sen sosiaaliturvatunnuksen loppuosalla ja allekirjoituksella. Tämän jälkeen voit lähettää sen kirjattavaksi skannattuna osoitteeseen: tuki-koulutuspalvelut(at)tvo.fi

 

Hyvä yhteistyökumppani,

saatuasi työvoimaa koskevan tilauksen TVO-konsernilta, ole hyvä ja lähetä tilauksessa pyydetyt lomakkeet täytettynä TVO-konsernin tekniselle yhteyshenkilölle:

Kun tilaaja on hyväksynyt töihin tulevat henkilöt, voit lähettää seuraavat lomakkeet skannattuna osoitteeseen: resurssit(at)tvo.fi ja kopiona teknisen yhteyshenkilömme sähköpostiin.

Ohje turvallisuusselvityslomakkeen täyttämiseksi, sekä siinä selvitettävät tiedot:

Mikäli teillä on tarve tuoda tietokonelaite TVO-konsernin laitosalueelle, varmistakaa yhteyshenkilöltänne, miten asiassa tulee menetellä. Tarvittaessa, täyttäkää alla olevat lomakkeet ja toimittakaa ne yhteyshenkilöllenne.


Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeiden täytöstä, voit soittaa Resurssoinnin tukeen puh. (02) 8381 8815.

TYÖPAIKAT

Tarjoamme haasteita monenlaisille osaajille.
VKD2018_LOGO_RGB_pieni.pngTuotannossa olevat ydinvoimalaitosyksiköt, erilaiset projektit ja käynnistymässä olevat hankkeet tarjoavat haastavia ja kehittäviä tehtäviä eri alojen osaajille.

Ydinvoimalaitoksilla noudatetaan turvallisuuden ja korkean laatutason säilyttämiseksi ohjeita ja työskentelytapoja, jotka osittain ovat yksityiskohtaisempia ja velvoittavampia kuin muilla teollisuuslaitoksilla. Lupien ja siihen liittyvien asiakirjojen hankkimiseen kannattaa varata riittävästi aikaa ennen työn aloitusta.

Töihin Olkiluotoon

Olkiluotoon töihin tulevat henkilöt vastaanotetaan pääportilla, jossa kulkulupatoimiston henkilöstö opastaa tuloon liittyvissä asioissa. Kulkulupatoimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7–16. Lisäksi vuosihuoltojen aikaan kulkulupatoimisto on auki erikseen määriteltyinä aikoina. Kulkulupaa noudettaessa esitetään kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Henkilökohtaisen kulkuluvan saamiseksi tarvitaan:
 • Kulkulupahakemus
 • Suppea turvallisuusselvitys (alihankkijat ja 6 kk tai alle kestävät työsuhteet) tai perusmuotoinen turvallisuusselvitys (yli 6 kk kestävät työsuhteet), voimassa enintään kolme vuotta
 • Työturvallisuuskortti, voimassa viisi vuotta (tarvitaan, kun kulkuoikeus Olkiluodossa)
 • Tulokoulutus, joka on voimassa kolme vuotta. Tulokoulutuksen voi suorittaa myös Fortumin Loviisan voimalaitoksella tai Ruotsin ydinvoimalaitoksilla. Lisäksi tulokoulutuksen kertauskurssi voidaan suorittaa myös TVO:n verkkokoulutuksena OppiNetissä. Luokkakoulutusten ajankohdat löytyvät sivun alareunasta.
 • Verohallinnon ylläpitämään rakennusalan julkiseen veronumerorekisteriin merkitty veronumero (tarvitaan, kun kulkuoikeus Olkiluodossa)
 • A-säteilytyöluokkaan kuuluvilta lausunto terveystarkastuksesta
 • Annospassi valvonta-alueella työskenteleviltä ulkomaalaisilta.

Tulokoulutukset:

 • Suomenkielinen yleinen osa joka maanantai klo 7.30-9.30
 • Englanninkielinen yleinen osa joka tiistai klo 7.30-9.30
 • Säteilyosa suomeksi joka toinen maanantai (parillisilla viikoilla) klo 9.45-12.00
 • Säteilyosa englanniksi joka toinen tiistai (parittomilla viikoilla) klo 9.45-12.00
Suomen juhlapyhinä ei koulutusta. Muita poikkeavia koulutusaikoja ovat vuosihuollot ja joulun aika.

Isojen koulutusryhmien osalta (väh. 5 hlöä) voidaan koulutusta järjestää myös muina ajankohtina erikseen sovittaessa.

Tiedustelut lisäkoulutuksista tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen:
tuki-koulutuspalvelut(at)tvo.fi.


Koulutukseen osallistumisen ehtona on joko riittävä suomen tai englannin kielen taito tai mukana on oltava tulkki.