Missifinalistit Olkiluodossa

30.4.2013

Miss Suomi -kiertue pysähtyi tänä vuonna Rauman seudulle jopa kolmen päivän ajaksi. Finalistit kiersivät kyseisenä aikana mm. Rauman ja Eurajoen toreilla sekä Vuojoen kartanolla. Yhtenä kohteena oli myös Olkiluodon ydinvoimalaitos.

Miss Suomi -tittelistä kilpailevat tytöt tutustuivat eilen Vierailukeskuksessa sijaitsevaan näyttelyyn ja matala- ja keskiaktiivisen voimalaitosjätteen loppusijoitusluolaan.

-Kiertueemme on pitänyt sisällään paljon erilaisia muotinäytöksiä ja kuvauksia. Tämä paikka jää ehdottomasti mieleen erikoisena ja hyvin kiinnostavana kohteena, finalisti Elina Leskinen totesi.

Finalistit yllättyivät luonnon keskellä sijaitsevasta laitosalueesta, joka vaikutti heidän mielestään erittäin mielenkiintoiselta ja yllättävän rennolta vierailukohteelta. Numerolla 4 kilpaileva Laura Ahola toi esiin mielikuvansa ydinvoimaloiden ja Olkiluodon negatiivisesta julkisuudesta, joka tuntui vierailukierroksen jälkeen erikoiselta. Laitostoiminta vaikutti turvalliselta ja vastuulliselta.missit.jpg