yksikön onnistuminen innostaa

Nina Paaso (46)
Paaso.jpgYksikköpäällikkö, Teollisuuden Voima Oyj

Olen valmistunut filosofian maisteriksi 1996 Turun yliopistosta, jossa opiskelin orgaanista kemiaaa ja ympäristökemiaa. Sain lisensiaatin paperit 2001 ja väittelin tohtoriksi 2003 ympäristökemian aiheesta.

Aloitin TVO:lla kemistinä 2000, toimin välillä kemian jaospäällikkönä vuodesta 2003 ja nykyisessä tehtävässä aloitin 2011. Tehtävääni kuuluu kemiaa, säteilysuojelua, radioaktiivisia jätteitä. (Nykyiseen tehtävään päädyin, kun nykyinen esimieheni kertoi minun olevan yksi ehdokkaista, jos kiinnostaa)

Työviikkoni koostuu kokouksista, palavereista, hallinnollisista töistä, ihmisten kanssa keskusteluista ja tapaamisista sekä tietyistä asiantuntijatehtävistä.

Olen työntekijänä erittäin pitkäjänteinen, kärsivällinen ja ahkera työntekijä. Innostun yksikköni onnistumisista ja uuden oppimisesta. Tehtävässä menestyy asioista selvää ottaja, puurtaja, kärsivällinen, hiukan pilkunviilaaja, kokonaisuuksien hahmottaja

Yhdessä tekeminen merkitsee minulle sitä, että saan tehdä töitä porukalla, jolla on selvä yhteinen suunta. Yhdessä tehdään asioita, mutta kuitenkin jokainen hoitaa oman tehtävänsä. Haluan luotettavan, oikeudenmukaisen, asiansa osaavan ja asiassa pysyvän, huumorintajuisen ja iloisen työkaverin.