× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista /  TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalvelut siirtyvät Administer Oy:lle

TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalvelut siirtyvät Administer Oy:lle

15.10.2018

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) ja Administer Oy ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jolla TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalvelut siirretään Administerille. Liikkeenluovutus astuu voimaan 1. marraskuuta 2018 ja koskee 14 henkilöä, joista 12 siirtyy uudelle toimijalle.

Talous- ja työsuhdepalveluiden liikkeenluovutuksella tavoitellaan ennen kaikkea kyseisten palvelujen kehittämistä osaamisen varmistamiseksi myös tulevaisuudessa.

Administer on arvostettu suomalainen taloushallinnon asiantuntijayritys, jolla on käytössään nykyaikaiset järjestelmät, prosessit ja alan paras osaaminen.

- Administer laajentaa parhaillaan liiketoimintaansa Rauman talousalueelle. Henkilöstö siirtyy Rauman toimistolle lokakuun lopulla. Heille tarjoutuu erinomaiset mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen, TVO:n talousjohtaja Anja Ussa kertoo.

Administer Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahon mukaan solmittu sopimus TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalveluiden tuottamisesta on hyvin tärkeä:

- Olen iloinen saadessani toivottaa tervetulleeksi joukkoomme energia-alan osaajia. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme, ja perustamme liikkeenluovutuksen myötä myös uuden toimipisteen Raumalle. Taloushallinto ei ole meillä tukitoiminto vaan ydinliiketoimintaamme, ja meillä on selkeä tarve TVO:lta siirtyville energia-alan taloushallinnon ammattilaisille.


Lisätietoja:
Anja Ussa, johtaja, talous, Teollisuuden Voima Oyj
puh. 050 342 3464

Peter Aho, toimitusjohtaja, Administer Oy
Puh. 040 501 3661