TVO-konserni kiinnosti opiskelijoita rekrytointimessuilla

22.2.2017

Kolmen viime kuukauden aikana TVO-konserni on osallistunut kuuteen opiskelijoiden rekrytointitapahtumaan ympäri Suomea: Contact Forumiin Helsingissä, Contact and Career -tapahtumaan Turussa, Pestiin Oulussa, Rekry Point -tapahtumaan Lappeenrannassa, Yrityspäiville Tampereella ja Urastarttiin Raumalla.
IMG_6206.JPGKiinnostus TVO-konsernia, TVO:n ja Posivan tarjoamia työpaikkoja, kohtaan oli UraStartissa Raumalla edellisvuosien tapaan suurta.

– Aktiivisia opiskelijoita ja koululaisia, kiinnostuneita työnhakijoita sekä hyviä keskusteluita, Merja Heinonen ja Mika Tanhuanpää TVO:n vierailutoiminnasta tiivistävät TVO-konsernin rekrytointimessuosallistumisten annin.

– Esittelijät keskustelivat äänensä käheäksi, Heinonen kertoo.

Raumalla TVO tarjosi nyt ekstrana video-CV:n tekomahdollisuutta nettihakemuksen tueksi. Lisäksi teknisen korkeakoulun opiskelijat Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta kävivät yritysvierailulla Olkiluodossa tutustumassa ydinsähkön elinkaareen aina uraanin hankinnasta turvalliseen loppusijoitukseen.

TVO:n tapa rekrytoida sai kiitosta. Erityisesti kiiteltiin hakuilmoitusten sisältämiä yhteyshenkilöitä puhelinnumeroineen.

– TVO:n työpaikkatarjonta on koettu hienoksi ja mielenkiintoiseksi. Keskusteluiden perusteella konsernin hyvä työyhteisö ja antoisa työskentelykokemus ovat jo kiirineet opiskelijoiden keskuudessa, ja moni on sanonut uudistavansa hakemuksensa tänäkin vuonna, Tanhuanpää sanoo.

Katso video TVO:n osallistuminen UraStartti-tapahtumaan.