Olkiluodossa on käynnissä laaja rekrytointihanke

4.10.2016

Olkiluodossa valmistaudutaan OL3 EPR -laitosyksikön käyttöön monin tavoin, myös osaamisen vahvistamisella. Lisäksi Posivalla on meneillään käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitushanke ja tuotannossa olevia laitosyksiköitä modernisoidaan.
Lähitulevaisuudessa Olkiluoto tulee olemaan ydinvoimaosaamisen keskittymä, jossa tuotetaan yli 30 prosenttia Suomen sähköstä.

- Tarvitsemme joukkoomme lisää energia-alan huippuammattilaisia tai sellaiseksi haluavia, kertoo TVO:n HR-asiantuntija Soili Vaimala. Tarvetta on erityisesti eri tekniikan alan insinööreille ja diplomi-insinööreille, mutta myös muiden alojen osaajia on haussa.

olkiluoto_ydinvoimakeskus_2016.jpg

Tekniset palvelut -toiminto palvelee kaikkia Olkiluodon liiketoimintoja eli käyviä laitosyksiköitä (OL1 ja OL2), käyttöönottovaiheeseen siirtyvää OL3-laitosyksikköä sekä Posivan loppusijoitushanketta.

- Ensisijaisesti tarvitsemme osaavia ihmisiä OL3-laitosyksikön tarpeisiin, mutta työllistymään tarpeen mukaan myös muiden liiketoimintojen projekteihin, Teknisten palveluiden johtaja Sami Jakonen kertoo.

- Tarve on noin 20 henkilöä teknisten palveluiden osalta.

Uusien osaajien rekrytointi jatkuu 9. lokakuuta 2016 asti. Avoimiin työpaikkoihin voi tutustua ja hakea TVO:n nettisivuilla ja LinkedInissä.