× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  YHTIÖ  /  Tule vierailulle  /  Tiede- ja teknologialeirit

TIEDE- JA TEKNOLOGIALEIRIT

Kivaa ja hyödyllistä kesätekemistä! Alakouluikäisille lapsille tarkoitetut leirit järjestetään Eurajoen Olkiluodossa.

tiedetytto_netti.jpgLeireillä tutkitaan, kokeillaan ja ratkaistaan luonnontieteellisiä kemiaan ja fysiikkaan liittyviä ilmiöitä. Lisäksi opitaan erilaisia työskentelytapoja ja ollaan yhdessä kivojen kavereiden kanssa. Aikaisemmin leireillä on valmistettu mm. tulivuoria ja laavalamppuja sekä tehty erilaisia kemian ja fysiikan kokeita. Aiempaa kokemusta ei tarvita; uteliaisuus ja innostus riittävät.

Leirit ovat viikon päiväleirejä (ma–pe) klo 9.00–14.00. Hinta on 125 euroa/vko ja sisarushinta 100 euroa/vko. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan, yhteiskuljetukset, päivittäiset lounaat ja välipalat, materiaalit ja vakuutuksen. Yhteiskuljetus järjestetään Raumalta, Eurajoelta ja Porista ja bussit ottavat kyytiin myös matkan varrelta.

Leirejä järjestetään neljä (kesä-heinäkuussa).
Leiripaikat arvotaan ja etusijalla ovat ne lapset, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet leireille. Leirien ohjelmarunko säilyy lähes samana vuodesta toiseen. Jokaiselle leirille otetaan 20 osallistujaa. Leireillä on koulutetut ohjaajat.

Leiri 1: 4.-8.6.
Leiri 2: 11.-15.6.
Leiri 3: 23.-27.7.
Leiri 4: 30.7.-3.8.

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan lapsen nimi, ikä, onko aiemmin osallistunut TVO:n tiede- ja teknologialeirille sekä huoltajan yhteystiedot. Ilmoittautuminen vuoden 2018 leireille on päättynyt. Seuraavan vuoden leireille ilmoittautuminen alkaa keväällä 2019.

Instagram

Olkiluodon tiede- ja teknologialeirit löytyvät myös Instagramista:
http://www.instagram.com/olkiluodon_tiedeleirit/