TIEDE- JA TEKNOLOGIALEIRIT

Kivaa ja hyödyllistä kesätekemistä! Alakouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitetut leirit järjestetään Eurajoen Olkiluodossa.
tiedetytto_netti.jpgLeireillä tutkitaan, kokeillaan ja ratkaistaan luonnontieteellisiä kemiaan ja fysiikkaan liittyviä ilmiöitä. Lisäksi opitaan erilaisia työskentelytapoja ja ollaan yhdessä kivojen kavereiden kanssa. Aikaisemmin leireillä on valmistettu mm. tulivuoria ja laavalamppuja sekä tehty erilaisia kemian ja fysiikan kokeita. Aiempaa kokemusta ei tarvita; uteliaisuus ja innostus riittävät.

Leirit ovat viikon päiväleirejä (ma–pe) klo 9.00–14.00. Hinta on 125 euroa/vko ja sisarushinta 100 euroa/vko. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan, yhteiskuljetukset, päivittäiset lounaat ja välipalat, materiaalit ja vakuutuksen. Yhteiskuljetus järjestetään Raumalta, Eurajoelta ja Porista.

Leirejä järjestetään neljä (kesä-heinäkuussa).
Leiripaikat arvotaan ja etusijalla ovat ne lapset, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet leireille. Leirien ohjelmarunko säilyy lähes samana vuodesta toiseen. Jokaiselle leirille otetaan 20 osallistujaa. Leireillä on koulutetut ohjaajat.

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella (nyt lomake ei ole aktiivinen). Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan lapsen nimi, ikä, onko aiemmin osallistunut TVO:n tiede- ja teknologialeirille sekä huoltajan yhteystiedot.

Kesän 2017 leirit ovat päättyneet. IIlmoittautumisaika kesän 2018 leireille alkaa huhtikuussa 2018.

Instagram

Olkiluodon tiede- ja teknologialeirit löytyvät myös Instagramista:
http://www.instagram.com/olkiluodon_tiedeleirit/