× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Olkiluodossa vahva panostus henkilökunnan kehittämiseen

TVO-konsernissa jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on osa arkista aherrusta. Opiskeluun törmää heti työtaipaleen ensimetreillä, sillä ilman puolen päivän tulokoulutusta ei alueelle oikeuttavaa kulkulupaa heru. Koulutusputki jatkuu uuden tulokkaan kohdalla seuraavien viikkojen ajan laitostekniikka-, ydinturvallisuustekniikka-, IT-järjestelmä- sekä hallinnollisten asioiden koulutuksilla.

Lue lisää

Olkiluodon vuosihuollot aikaistuvat vioittuneen polttoaineen takia

Olkiluodon käyvien laitosyksiköiden vuosihuoltoja aikaistetaan neljällä vuorokaudella. Syynä tähän ovat Olkiluoto 2 -laitosyksiköllä tehtävät toimenpiteet vioittuneen polttoaineen poistamiseksi reaktorista. Polttoaineesta vapautuu jonkin verran radioaktiivisia aineita reaktoriveteen. Tästä ei aiheudu vaaraa ympäristölle.

Lue lisää

Ydinvoiman kannatus ennätyksellisen korkealla

Energiateollisuus ry:n juuri valmistuneen kyselyn mukaan suomalaisten suhtautuminen ydinvoimaan on historiallisen myönteistä; vastaajista 49 % suhtautui ydinenergiaan myönteisesti ja vain 15 % kielteisesti. Esimerkiksi vuonna 2003 vastaavat luvut olivat 35 ja 32 %.

Lue lisää

Historiallinen 500 terawattitunnin sähköntuotannon määrä saavutettiin Olkiluodossa

​Teollisuuden Voiman Olkiluodon ydinvoimalaitos saavutti historiallisen 500 terawattitunnin sähköntuotannon rajan 21. huhtikuuta kello 20.50.

Lue lisää

Laitostoimittaja päivittää OL3-projektin aikataulua

​Areva–Siemens-konsortio päivittää OL3 EPR -laitosyksikön projektiaikataulua ja toimittaa sen Teollisuuden Voima Oyj:lle (TVO) kesäkuun aikana.

Lue lisää

Suositut lasten tiede- ja teknologialeirit kesä-elokuussa

​​​​Alakouluikäisille suunnatut tiedeleirit järjestetään Eurajoen Olkiluodossa.

Lue lisää

Jukka Kaisjoki - sadantuhannen nimikkeen mies

Hankintatoimi vastaa noin sadantuhannen artikkelin nimikelistan kattavuudesta ja siitä, että hankinnat tehdään oikea-aikaisesti. Ilman varaosia esimerkiksi vuosihuoltoja olisi mahdotonta suorittaa. Hankinta ei eroa ydinlaitoksen muista toiminnoista; myös siellä toimintaa ohjaa jatkuvan parantamisen periaate.

Lue lisääRSS