× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
OL3 EPR:n säännöllinen sähköntuotanto alkaa tammikuussa 2020

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on saanut laitostoimittaja Areva-Siemens-konsortiolta päivitetyn aikataulun OL3 EPR -laitosyksikön käyttöönotosta. Saadun tiedon mukaan Olkiluoto 3 liitetään verkkoon lokakuussa 2019 ja säännöllinen sähköntuotanto alkaa tammikuussa 2020.
Areva-Siemens-konsortio ilmoitti lokakuussa päivittävänsä OL3 EPR -laitosyksikön projektiaikataulua käyttöönottotestien viivästyttyä ja toimittavansa sen TVO:lle joulukuun aikana.

Lue lisää

Jarmo Tanhua: Varmaa voimaa vihreästi – hiilidioksidivapaan sähkön tuotanto kasvussa

​​Yhteiskunnallisen keskustelun keskiöön on noussut ilmastonmuutos. Se täyttää median ja puhuttaa pöytäkeskusteluissa. Se ohjailee päivittäisiä valintoja, mutta samalla myös huolestuttaa ja aiheuttaa jopa pelkoja.

Lue lisää

TVO on laskenut liikkeelle yhteensä 2,35 miljardin Ruotsin kruunun suuruiset joukkovelkakirjalainat

Joukkovelkakirjalainat laskettiin liikkeelle TVO:n joukkovelkakirjalainaohjelman (EMTN) puitteissa. TVO on hakenut lainoille hyväksyntää Luxemburgin arvopaperipörssistä niiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi pörssin säännellyllä markkinalla.

Lue lisää

Olkiluoto 2:lla kuumaseisokki lauantaina 10. marraskuuta

​Olkiluoto 2-laitosyksikön sähköntuotanto keskeytetään turbiinipuolen korjaustoimenpiteen johdosta lauantaina 10.11.2018.

Lue lisää

TVO:n johtoryhmään uusia nimityksiä

Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) lakiasioiden ja hankinnan johtoon on tehty uusia nimityksiä, jotka astuvat voimaan 1. marraskuuta 2018.

Lue lisää

Teollisuuden Voima Oyj:n osavuosikatsaus tammikuu–syyskuu 2018

Teollisuuden Voiman (TVO) ilmastoystävällinen sähköntuotanto Olkiluoto 1 ja 2 -laitosyksiköillä jatkui turvallisesti vuoden 2018 kolmella ensimmäisellä neljänneksellä. Olkiluoto 3 EPR -laitosyksiköllä jatkettiin valmistautumista polttoaineen lataukseen. Posivan loppusijoituslaitoksen demonstraatiotiloissa toteutettava täyden mittakaavan loppusijoituskoe käynnistyi kesällä 2018.

Lue lisää

TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalvelut siirtyvät Administer Oy:lle

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) ja Administer Oy ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jolla TVO-konsernin talous- ja työsuhdepalvelut siirretään Administerille. Liikkeenluovutus astuu voimaan 1. marraskuuta 2018 ja koskee 14 henkilöä, joista 12 siirtyy uudelle toimijalle.

Lue lisääRSS