× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Teollisuuden Voima Oyj:n Vastuullisuusraportti 2018 on julkaistu

TVO:n merkittävimmät vastuullisuuden näkökohdat ovat korkeatasoinen turvallisuuskulttuuri, hyvä työyhteisö, omistaja-arvon turvaaminen sekä suomalaisten sähkönsaanti ja positiivinen ilmastovaikutus.

Lue lisää

Valtioneuvosto myönsi käyttöluvan Olkiluoto 3:lle

​Valtioneuvosto on tänään 7. maaliskuuta myöntänyt käyttöluvan Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) Eurajoen Olkiluotoon valmistuvalle OL3-ydinvoimalaitosyksikölle. Lupa on voimassa vuoden 2038 loppuun saakka.

Lue lisää

Teollisuuden Voima Oyj:n vuosikertomus 2018 julkaistu

Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) Olkiluodon ydinvoimalaitoksen sähköntuotanto vuonna 2018 oli 14,1 terawattituntia (miljardia kilowattituntia) eli noin 16 prosenttia Suomessa käytetystä sähköstä ja noin 21 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Sähkön toimitusmäärä osakkaille oli 14 886 GWh. Konsernin liikevaihto oli 350,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

​TVO tarkentaa poistokaasupiippujen näytteenottoihin liittyvää laskentaa

​Teollisuuden Voima Oyj (TVO) tarkentaa OL1:n ja OL2:n poistokaasupiippujen näytteenottoihin liittyvää laskentaa.

Lue lisää

Säteilyturvakeskus antoi myönteisen lausunnon OL3:n käyttöluvasta

Säteilyturvakeskus (STUK) on antanut tänään 25. helmikuuta työ- ja elinkeinoministeriölle Olkiluoto 3 -laitosyksikön käyttölupaa koskevan lausunnon.

Lue lisää

Suomen ydinvoima-alan ensimmäinen kansainvälinen Nordic Nuclear Forum oli menestys

Yli 500 ilmoittautunutta ja lähes kuusisataa kävijää, 40 näytteilleasettajaa esittelemässä toimintojaan ja suuri määrä kansainvälisisä asiantuntijoita esitelmöimässä lavalla.

Lue lisää

Tänään 50-vuotta täyttävä TVO uudistuu nyt vahvemmin kuin koskaan

Teollisuuden Voima täyttää yhtiönä tänään 23. tammikuuta pyöreät viisikymmentä vuotta. Juhlapäivänä TVO:ssa ja Olkiluodossa ei kuitenkaan muistella menneitä, vaan katsotaan tulevaisuuteen vahvemmin kuin koskaan.

Lue lisää

Tarjolla hiukkasen parempaa kesäduunia!

​​Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen duunipaikka, mutta samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarellamme sammaloiduttaisiin vaan koska olkijengiläiset viihtyvät erilaisissa ydinvoimaisissa tehtävissä.

Lue lisääRSS