× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Suomen ydinvoima-alan ensimmäinen kansainvälinen Nordic Nuclear Forum oli menestys

Yli 500 ilmoittautunutta ja lähes kuusisataa kävijää, 40 näytteilleasettajaa esittelemässä toimintojaan ja suuri määrä kansainvälisisä asiantuntijoita esitelmöimässä lavalla.

Lue lisää

Tänään 50-vuotta täyttävä TVO uudistuu nyt vahvemmin kuin koskaan

Teollisuuden Voima täyttää yhtiönä tänään 23. tammikuuta pyöreät viisikymmentä vuotta. Juhlapäivänä TVO:ssa ja Olkiluodossa ei kuitenkaan muistella menneitä, vaan katsotaan tulevaisuuteen vahvemmin kuin koskaan.

Lue lisää

Tarjolla hiukkasen parempaa kesäduunia!

​​Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen duunipaikka, mutta samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarellamme sammaloiduttaisiin vaan koska olkijengiläiset viihtyvät erilaisissa ydinvoimaisissa tehtävissä.

Lue lisää

Olkiluoto 3 on Suomen suurin ilmastoteko -kirjoitussarja alkaa

​Teollisuuden Voima aloittaa 14. tammikuuta seitsemänosaisen kirjoitussarjan, jossa vaikuttajat yhteiskunnan eri osa-alueilta ja erilaisista tulokulmista pohtivat Olkiluoto 3:n merkitystä Suomelle.

Lue lisää

Orvokki koodaa ja huolehtii OL1- ja OL2-laitosyksiköiden eliniänhallinnasta

Maaliskuussa 2018 TVO:lla eliniänhallinnan koordinaattorina aloittanut Orvokki Eerola halusi lapsena lääkäriksi, mutta löysikin kutsumuksensa fysiikan parista.

Lue lisää

Sinikka suojelee ydinlaitoksen prosessia irto-osilta

Sinikka Saarinen on työskennellyt Olkiluodossa jo parin vuosikymmenen ajan monissa eri tehtävissä. Yhdistävänä tekijänä näissä kaikissa on ollut ihmisten kanssa tekeminen sekä usko oman työn merkitykseen. Nykyisessä tehtävässään FME- ja HU-koordinaattorina hän pyrkii varmistamaan, ettei prosessiin pääse sinne kuulumattomia asioita.

Lue lisää

Olkiluoto 2 -laitosyksiköllä historian kolmanneksi paras tuotantovuosi

Vuonna 2018 TVO:n Olkiluodon ydinvoimalaitos tuotti 14,1 TWh (miljardia kilowattituntia) sähköä, joka vastasi noin kuudesosaa koko Suomen sähkönkulutuksesta. Laitosyksiköiden yhteinen käyttökerroin oli 91,1 prosenttia.

Lue lisää

Olkiluoto 1:lla huoltotoimenpiteitä huomenna perjantaina 28. joulukuuta

Olkiluoto 1:lla tehdään huomenna perjantaina 28. joulukuuta klo 05 alkaen tehonalennusta vaativia huoltotoimenpiteitä.

Lue lisääRSS