× Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä
Etusivu  /  VASTUULLISUUS  /  Vastuullisuusraportointi

VASTUULLISUUSRAPORTOINTI

TVO on raportoinut vastuullisesta toiminnastaan ympäristöasioissa vuodesta 1996 ja yhteiskuntavastuuasioissa vuodesta 2001.

Vastuullisuus- ja ympäristöraportoinnin edellyttämät tiedot löytyvät TVO:n internetsivuilta, joissa kerrotaan TVO:n vastuullisesta toiminnasta sekä TVO:lle että sidosryhmille olennaisista vastuullisuuden näkökohdista vuonna 2017 (1.1.–31.12.2017). Ympäristöraportoinnissa kerrotaan TVO:n toiminnan ympäristövaikutuksista, ympäristönsuojelutavoitteista sekä niiden toteutumisesta ja keskeisistä ympäristöindikaattoreista. TVO julkaisee vastuullisuustiedot vuosittain keväällä www.tvo.fi - internetsivuilla. Vuoden 2016 vastuullisuusraportoinnin tiedot julkaistiin TVO:n internetsivuilla helmikuussa 2017.

Riippumaton ja puolueeton akkreditoitu todentaja DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab on todentanut ympäristöraportin tiedot. Lausunto on saatavilla Ympäristöraportin Todennuslausunto -kohdassa. Kirjanpidon, tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja hallinnon vuodelta 2017 on tarkastanut KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy. Vastuullisuusraportoinnilla ei ole ulkoista varmennusta.

Yhteiskuntavastuuraportoinnin ja ympäristöraportoinnin mukaiset tiedot ovat saatavilla yhtiön internetsivuilla www.tvo.fi suomen- ja englanninkielisinä. Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös sekä Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat saatavilla verkkovuosikertomusportaalissa internetsivuilla suomen- ja englanninkielisinä. Vuoden 2018 raportoitavat asiat julkaistaan keväällä 2019.