SPONSOROINTI

TVO tukee urheilua, kulttuuria sekä yleishyödyllistä toimintaa. TVO:n sponsoroinnin periaatteet rakentuvat yhtiön arvoille ja sponsorointikohteiden tulee sopia yhtiön strategiaan ja toimintaperiaatteisiin.
Yhteistyökumppanien ja tukikohteiden valinnassa painotetaan harrastusmahdollisuuksien tarjoamista lähialueen asukkaille, erityisesti lapsille ja nuorille. TVO tukee toimintaa, joka saavuttaa laajoja harrastajajoukkoja ja on avointa kaikille.

Merkittävimmät yhteistyökohteet vuonna 2016 olivat:
  • Rauman Lukko (jääkiekon edustusjoukkue ja junioritoiminta)
  • Pallo-Iirot (jalkapallon edustusjoukkue, junioritoiminta ja lasten liikuntaharrastus)
  • Fera ry (Fera naisten superpesisjoukkue - Lukko, tyttöpesäpallo)
  • Rauma Golf
  • Vuojoen kartanon toiminta
  • Kamarimusiikin kesätapahtuma Festivo Raumalla

Paikallisyhteisöä TVO tukee erityisesti urheilu-, kulttuuri- ja yhdistystoiminnan saralla.
Sponsoroinnin lisäksi TVO jakaa vuosittain lahjoituksina tukea yleishyödyllistä työtä tekeville järjestöille ja yhteisöille sekä opiskelijaryhmille. Vuonna 2016 tukea annettiin muun muassa Elävä Itämeri -säätiön ja Pyhäjärvi-Instituutin toimintaan.

Sponsorointikohteista ja lahjoituksista päättää TVO:n Yhteiskunta-osaamiskeskus yhteistyössä yhtiön johdon kanssa. Sponsoroinnin toimintaperiaatteiden mukaisesti TVO ei tue toimintaa, joka poikkeaa TVO:n arvoista, eettisistä säännöistä tai yhteiskuntavastuun periaatteista eikä poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita tai projekteja.